MOTORRIJDERS WELKOM

Little Creek is niet meer... welkom op Camping Drei Spatzen!

motor1Onze camping was in een vorig leven een gespecialiseerde camping die compleet gericht was op motorrijders. Nu is de naam veranderd en is het een familiecamping geworden.

Uiteraard zijn motorrijders nog steeds welkom om alleen of met een kleine groep langs te komen. Voor een motorrijder met een kleine tent rekenen we het speciale bedrag van € 10,- per nacht in het laagseizoen en € 11,- in het hoogseizoen.

U kunt zelf een plekje uitzoeken op ons tentenveld (indien mogelijk). Wilt u lekker dicht bij de sanitaire voorzieningen of een wat rustiger plekje, bij het beekje of er juist een eindje vanaf? Alles is mogelijk.

 

Deze plaatsen staan ’s avonds in de schaduw (lekker bij het slapen gaan). Tot een uur of 8 kunt u van de zon genieten.

 

Over het terrein verspreid staan verschillende waterkranen. Het gebruik van de douches, water, wifi en elektriciteit is in de prijs inbegrepen (fair use).

 

Huurprijs hoogseizoen: € 11,- per dag.

Laagseizoen: € 10,- per dag.

 

Extra volwassene (vanaf 13 jaar): € 7,50 per dag

Kinderen 4 t/m 12 jaar: € 5,- per dag

Kinderen tot 3 jaar: gratis

Huisdier: € 3,- per dag

 

Ontbijtservice: € 9,- per persoon (€ 5,- voor kinderen t/m 12 jaar), bij drukte kan de ontbijtservice als buffet in het restaurant worden aangeboden.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

€ 10,- (1 persoon + motor)

Meer dan 2 weken kamperen? 1 dag gratis!

(Korting wordt automatisch berekend na boeking en zal in de bevestiging vermeld worden).

ANDERE OPTIES

COMFORT KAMPEERPLAATS

Onze Comfort kampeerplaatsen aan de voorkant van onze camping op het veld "De Wasbeer", zijn voorzien van alle aansluitingen zoals elektriciteit, wifi, water en afvoer. U kunt uw auto naast uw tent of caravan parkeren.

COMFORT+ KAMPEERPLAATS

Onze Comfortplus plaatsen liggen op verschillende velden, zo is er altijd wat te kiezen! Elk veld heeft zijn eigen pluspunten, zoals de ligging aan ons beekje, een extra grote plaats of plaatsen geschikt voor uw zwaardere caravan of camper.

NATUUR KAMPEERPLAATS

Een plek midden in de natuur, geen auto’s, geen wifi, geen caravans… ideaal voor de rustzoeker die niet terugschrikt voor een beetje primitiever kamperen onder de flonkerende sterrenhemel.