MOTORRIJDERS WELKOM

Little Creek is niet meer... welkom op Camping Drei Spatzen!

motor1Onze camping was in een vorig leven een gespecialiseerde camping die compleet gericht was op motorrijders. Nu is de naam veranderd en is het een familiecamping geworden.

Uiteraard zijn motorrijders nog steeds welkom om alleen of met een kleine groep langs te komen. Voor een motorrijder met een kleine tent rekenen we het speciale bedrag van € 10,- per nacht in het laagseizoen en € 11,- in het hoogseizoen.

U kunt zelf een plekje uitzoeken op ons tentenveld (indien mogelijk). Wilt u lekker dicht bij de sanitaire voorzieningen of een wat rustiger plekje, bij het beekje of er juist een eindje vanaf? Alles is mogelijk.

 

Deze plaatsen staan ’s avonds in de schaduw (lekker bij het slapen gaan). Tot een uur of 8 kunt u van de zon genieten.

 

Over het terrein verspreid staan verschillende waterkranen. Het gebruik van de douches, water, wifi en elektriciteit is in de prijs inbegrepen (fair use).

 

Huurprijs hoogseizoen: € 11,- per dag.

Laagseizoen: € 10,- per dag.

 

Extra volwassene (vanaf 13 jaar): € 7,50 per dag

Kinderen 4 t/m 12 jaar: € 5,- per dag

Kinderen tot 3 jaar: gratis

Huisdier: € 3,- per dag

 

Ontbijtservice: € 9,- per persoon (€ 5,- voor kinderen t/m 12 jaar), bij drukte kan de ontbijtservice als buffet in het restaurant worden aangeboden.


Reserveer zonder kosten uw kampeerplaats!


U ontvangt een bevestiging per e-mail, de reservering wordt definitief na ontvangst van uw aanbetaling.


Uw gegevens:

Periode:Reisgezelschap:

Hoe heeft u ons gevonden?

Eventuele extra wensen/opmerkingen:

Type deze code over in het onderstaande vakje: captcha

€ 10,- (1 persoon + motor)

Meer dan 2 weken kamperen? 1 dag gratis!

(Korting wordt automatisch berekend na boeking en zal in de bevestiging vermeld worden).

ANDERE OPTIES

CAMPERPLAATS – XB

Voor uw camper zijn speciale plekken ingericht waar u gemakkelijk kunt manoeuvreren en kamperen op een vlakke, stevige ondergrond van gras. En als u even weg bent houden we het plaatsje voor u vrij.

CARAVANPLAATS – XL

Ook voor uw grotere caravan zijn er geschikte plaatsen. Natuurlijk voorzien van een 16A elektriciteitsaansluiting, wifi, water en afvoer, en is er plek voor een extra tentje voor de kinderen.

COMFORT KAMPEERPLAATS

Onze Comfort kampeerplaatsen langs het beekje 'Michelbach' zijn voorzien van alle aansluitingen zoals elektriciteit, wifi, water en afvoer. U kunt uw auto naast uw tent of caravan parkeren.