KOM KAMPEREN

Onze mogelijkheden voor uw kampeervakantie:

Kortingen worden berekend na boeking en zullen in de bevestiging vermeld worden. Maximaal 1 kortingsregeling per boeking.
%-Kortingsregelingen gelden niet voor het gehele aanbod en alleen in het laag-/middenseizoen.

SAFARITENT

Kamperen met de luxe van thuis. Dat kan in een van onze compleet ingerichte Safaritenten die van alle gemakken voorzien zijn. Vanaf een mooi plekje op de camping kunt u genieten van een relaxte vakantie.

COMFORT KAMPEERPLAATS

Onze Comfort kampeerplaatsen langs het beekje 'Michelbach' zijn voorzien van alle aansluitingen zoals elektriciteit, wifi, water en afvoer. U kunt uw auto naast uw tent of caravan parkeren.

COMFORT+ KAMPEERPLAATS

Ook voor uw zwaardere caravan en grotere camper hebben wij er geschikte plaatsen. Natuurlijk voorzien van 16A elekta, eigen waterkraan en afvoer, op een stevige (gras) ondergrond.

TENTPLAATS – AUTOVRIJ

Onze autovrije kampeerplekken zijn ideaal voor gezinnen met kinderen die met de tent op pad gaan. Alle tentplaatsen zijn afgebakend en hebben een eigen stroomaansluiting.

NATUUR KAMPEERPLAATS

Een plek midden in de natuur, geen auto’s, geen wifi, geen caravans… ideaal voor de rustzoeker die niet terugschrikt voor een beetje primitiever kamperen onder de flonkerende sterrenhemel.

TREKKERS KAMPEERPLAATS

Speciaal voor hikers en bikers die zich te voet, met fiets, brommer of motor (of soortgelijk) verplaatsen, hebben we leuke plekjes beschikbaar om de tent op te slaan. Meestal in de buurt van andere hikers en bikers.