Kom gezellig bij ons kamperen!

Binnenkort is het mogelijk om direct de beschikbaarheid te bekijken en meteen online te reserveren. Totdat het zover is kunt u gewoon een reserveringsaanvraag doen via onze website. We nemen dan zsm contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook, we beantwoorden uw vragen graag.

 

Kortingen worden berekend na boeking en zullen in de bevestiging vermeld worden. Maximaal 1 kortingsregeling per boeking.
Niet alle kortingen gelden ook in het hoogseizoen, vraag het gerust bij ons na!

SAFARITENT

Kamperen met de luxe van thuis. Dat kan in een van onze compleet ingerichte Safaritenten die van alle gemakken voorzien zijn. Mét of zonder privé sanitair. Vanaf een mooi plekje op de camping kunt u genieten van een relaxte vakantie.

COMFORT KAMPEERPLAATS

Onze Comfort kampeerplaatsen aan de voorkant van onze camping op het veld "De Wasbeer", zijn voorzien van alle aansluitingen zoals elektriciteit, wifi, water en afvoer. U kunt uw auto naast uw tent of caravan parkeren.

COMFORT+ KAMPEERPLAATS

Onze Comfortplus plaatsen liggen op verschillende velden, zo is er altijd wat te kiezen! Elk veld heeft zijn eigen pluspunten, zoals de ligging aan ons beekje, een extra grote plaats of plaatsen geschikt voor uw zwaardere caravan of camper.

TENTPLAATS – AUTOVRIJ

Onze autovrije kampeerplekken zijn ideaal voor échte tent kampeerders. Alle tentplaatsen liggen aan ons beekje (Veld "Aan de Beek") en hebben een eigen stroomaansluiting. Liever nog meer in de natuur? Bekijk dan onze natuur kampeerplaatsen.

NATUUR KAMPEERPLAATS

Een plek midden in de natuur, geen auto’s, geen wifi, geen caravans… ideaal voor de rustzoeker die niet terugschrikt voor een beetje primitiever kamperen onder de flonkerende sterrenhemel.

TREKKERS KAMPEERPLAATS

Speciaal voor hikers en bikers die zich te voet, met fiets, brommer of motor (of soortgelijk) verplaatsen, hebben we leuke plekjes beschikbaar om de tent op te slaan. Meestal in de buurt van andere hikers en bikers.