KOM KAMPEREN

Onze mogelijkheden voor uw kampeervakantie:

Kortingen worden berekend na boeking en zullen in de bevestiging vermeld worden. Maximaal 1 kortingsregeling per boeking.
%-Kortingsregelingen gelden niet voor het gehele aanbod en alleen in het laag-/middenseizoen.

SAFARITENT

Kamperen met de luxe van thuis. Dat kan in een van onze compleet ingerichte Safaritenten die van alle gemakken voorzien zijn. Vanaf een prachtig plekje op de camping kunt u genieten van een relaxte vakantie.

COMFORT KAMPEERPLAATS

Onze Comfort kampeerplaatsen langs het beekje 'Michelbach' zijn voorzien van alle aansluitingen zoals elektriciteit, wifi, water en afvoer. U kunt uw auto naast uw tent of caravan parkeren.

KAMPEERPLAATS – AUTOVRIJ

Onze autovrije kampeerplekken zijn ideaal voor gezinnen met kinderen die met de tent op pad gaan. Alle ruimte om te spelen en te relaxen. U kunt zelf een plekje uitzoeken op ons grote tentenveld (indien mogelijk).

CAMPERPLAATS – XB

Voor uw camper zijn speciale plekken ingericht waar u gemakkelijk kunt manoeuvreren en kamperen op een vlakke, stevige ondergrond van gras. En als u even weg bent houden we het plaatsje voor u vrij.

CARAVANPLAATS – XL

Ook voor uw grotere caravan zijn er geschikte plaatsen. Natuurlijk voorzien van een 16A elektriciteitsaansluiting, wifi, water en afvoer, en is er plek voor een extra tentje voor de kinderen.

JEUGDGROEPEN / SCHOLEN

Ook jeugdgroepen zoals Scouting, Chiro, Verenigingen, Scholen, enzovoort kunnen bij ons terecht voor een (zomer-) kamp. We hebben een speciaal stukje van het kampeerterrein voor jullie gereserveerd.

Jaarplaats

price2Wij kunnen goed begrijpen dat één vakantie niet genoeg is om te genieten van de mooie omgeving en alles wat er te doen is in de Eifel. En omdat het niet ver weg is kunt u vaker komen en uw caravan laten staan.

Onze jaarplaatsen zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting (16A), water en afvoer. De huurprijs wordt bepaald door de gewenste afmetingen. De kosten voor de verbruikte elektriciteit wordt jaarlijks in rekening gebracht.

Neem voor meer info contact met ons op.

Motorrijders

motor1Onze camping was in een vorig leven een gespecialiseerde camping die gericht was op motorrijders. Uiteraard zijn motorrijders nog steeds welkom om alleen of met een kleine groep langs te komen. Voor een motorrijder met een kleine tent rekenen we het speciale bedrag van € 10,- per nacht in het laagseizoen en € 11,- in het hoogseizoen.