SAFARITENT

Kamperen met de luxe van thuis

Kamperen met de luxe van thuis, dat kan in een van onze volledig ingerichte Safaritenten. Vanaf een prachtig plekje op de camping kunt u genieten van een relaxte vakantie waarbij u eigenlijk alleen uw kleding hoeft mee te nemen.

 

Kamperen in onze Safaritenten kunt u gerust ‘glamping’ noemen. Aan werkelijk alles is gedacht: tafels, stoelen, echte bedden, keukengerei, verlichting, verwarming en nog veel meer.

Onze Safaritenten zijn standaard ingericht voor 4, 5 of 6 personen. Er zijn 3 verschillende modellen tent beschikbaar, waarbij u bij de kleinste (ideaal voor ouders met een 1 of 2 kleine kinderen) 10% korting krijgt. Alle tenten hebben de beschikking over basisfaciliteiten als stromend water en afvoer (naast de tent), elektra, verlichting, verwarming en wifi.

Natuurlijk staan er comfortabele bedden in het slaapgedeelte (een 2-persoons bed en 1-persoonsbedden of stapelbed, allen met kussen en dekbed) en is de woonkamer compleet ingericht met tafel, stoelen, enzovoort. De keuken is voorzien van koelkast, gasfornuis, pannen, servies, bestek, enzovoort. Optioneel is het lakenpakket en een babystoel/bed. Kortom: alles voor een fijne vakantie is aanwezig.

Het enige wat u hoeft mee te nemen is uw kleding!

 

Helaas zijn onze Safaritenten minder toegankelijk voor mindervaliden, dit komt omdat de tenten op een grasveld staan of een kleine opstap hebben. Ook zijn huisdieren in de Safaritenten niet toegestaan.

Alle huurprijzen voor 2021:

Maand
Prijs per week
Prijs per midweek
Prijs per weekend
april
op aanvraag
op aanvraag
op aanvraag
mei
op aanvraag
op aanvraag
op aanvraag
juni
€ 500,-
€ 300,-
€ 165,-
juli
€ 750,-
augustus
€ 750,-
september
€ 500,-
€ 300,-
€ 165,-

 

Kortingen voorseizoen en naseizoen zijn in de bovenstaande prijs verwerkt, andere kortingsregelingen zijn niet geldig. Prijs is op basis van 4 personen. Bij gebruik van de kleinste tent (max. 4 pers.): 10% korting op de bovenstaande huurprijs.

 

Week: zaterdag – zaterdag, midweek: maandag – vrijdag, weekend: vrijdag-zondag.
Aankomst na 14:00 uur, vertrek voor 11:00 uur (weekend 17:00 uur).

 

De eindschoonmaak is per seizoen 2019 bij de prijs inbegrepen.

 

Borg: € 100,-
Extra persoon: € 60,- (weekend/midweek: € 40,-)
Handdoekpakket: € 6,50 per persoon (optioneel)
Beddengoed: € 10,- per persoon (optioneel)
Kinderstoel + campingbedje € 10,- per boeking (optioneel)


Reserveer zonder kosten uw Safaritent!


U ontvangt een bevestiging per e-mail, de reservering wordt definitief na ontvangst van uw aanbetaling.


Periode: (in de maanden juli en augustus zijn alleen boekingen per week mogelijk (zaterdag-zaterdag))Uw gegevens:

Reisgezelschap:

Extra's:
Babybed en stoel
Lakenpakket
Handdoekenpakket

Hoe heeft u ons gevonden?

Eventuele extra wensen/opmerkingen:

Vanaf € 165 per weekend

 

Kamperen zonder iets te hoeven meenemen. Dát is echt glamping. Aan werkelijk alles is gedacht: er zijn zelfs wasknijpers om je kleren te drogen!

PETER RIJNSBERGEN

ANDERE OPTIES

TREKKERS KAMPEERPLAATS

Speciaal voor hikers en bikers die zich te voet, met fiets, brommer of motor (of soortgelijk) verplaatsen, hebben we leuke plekjes beschikbaar om de tent op te slaan. Meestal in de buurt van andere hikers en bikers.

NATUUR KAMPEERPLAATS

Een plek midden in de natuur, geen auto’s, geen wifi, geen caravans… ideaal voor de rustzoeker die niet terugschrikt voor een beetje primitiever kamperen onder de flonkerende sterrenhemel.

TENTPLAATS – AUTOVRIJ

Onze autovrije kampeerplekken zijn ideaal voor gezinnen met kinderen die met de tent op pad gaan. Alle tentplaatsen zijn afgebakend en hebben een eigen stroomaansluiting.