SAFARITENT

Kamperen met de luxe van thuis

Kamperen met de luxe van thuis, dat kan in een van onze volledig ingerichte Safaritenten. Vanaf een prachtig plekje op de camping kunt u genieten van een relaxte vakantie waarbij u eigenlijk alleen uw kleding hoeft mee te nemen.

 

Kamperen in onze Safaritenten kunt u gerust ‘glamping’ noemen. Aan werkelijk alles is gedacht: tafels, stoelen, echte bedden, keukengerei, verlichting, verwarming en nog veel meer.

Onze Safaritenten zijn standaard ingericht voor 4, 5 of 6 personen. Er zijn 3 verschillende modellen tent beschikbaar, waarbij u bij de kleinste (ideaal voor ouders met een 1 of 2 kleine kinderen) 10% korting krijgt. Alle tenten hebben de beschikking over basisfaciliteiten als stromend water en afvoer (naast de tent), elektra, verlichting, verwarming en wifi.

Natuurlijk staan er comfortabele bedden in het slaapgedeelte (een 2-persoons bed en 1-persoonsbedden of stapelbed, allen met kussen en dekbed) en is de woonkamer compleet ingericht met tafel, stoelen, enzovoort. De keuken is voorzien van koelkast, gasfornuis, pannen, servies, bestek, enzovoort. Optioneel is het lakenpakket en een babystoel/bed. Kortom: alles voor een fijne vakantie is aanwezig.

Het enige wat u hoeft mee te nemen is uw kleding!

 

Helaas zijn onze Safaritenten minder toegankelijk voor mindervaliden, dit komt omdat de tenten op een grasveld staan of een kleine opstap hebben. Ook zijn huisdieren in de Safaritenten niet toegestaan.

Alle huurprijzen voor 2020:

Maand
Prijs per week
Prijs per midweek
Prijs per weekend
april*
€ 300,-
€ 190,-
€ 190,-
mei
€ 400,-
€ 250,-
€ 250,-
juni
€ 400,-
€ 250,-
€ 250,-
juli
€ 600,-
augustus
€ 600,-
september
€ 400,-
€ 250,-
€ 250,-
oktober
€ 300,-
€ 190,-
€ 190,-

 

Kortingen voorseizoen en naseizoen zijn in de bovenstaande prijs verwerkt, andere kortingsregelingen zijn niet geldig. Prijs is op basis van 4 personen. Bij gebruik van de kleinste tent (max. 4 pers.): 10% korting op de bovenstaande huurprijs.

 

Week: zaterdag – zaterdag, midweek: maandag – vrijdag, weekend: vrijdag-zondag.
Aankomst na 14:00 uur, vertrek voor 11:00 uur (weekend 17:00 uur).

 

De eindschoonmaak is per seizoen 2019 bij de prijs inbegrepen.

 

Borg: € 100,-
Extra persoon: € 60,- (weekend/midweek: € 40,-)
Handdoekpakket: € 6,50 per persoon (optioneel)
Beddengoed: € 10,- per persoon (optioneel)
Kinderstoel + campingbedje € 10,- per boeking (optioneel)

 

*t/m 25 april, hierna het mei-tarief


Reserveer zonder kosten uw Safaritent!


U ontvangt een bevestiging per e-mail, de reservering wordt definitief na ontvangst van uw aanbetaling.


Periode: (in de maanden juli en augustus zijn alleen boekingen per week mogelijk (zaterdag-zaterdag))Uw gegevens:
Reisgezelschap:

Extra's:
Babybed en stoel
Lakenpakket
Handdoekenpakket

Hoe heeft u ons gevonden?

Eventuele extra wensen/opmerkingen:

Vanaf € 300 per week

Kamperen zonder iets te hoeven meenemen. Dát is echt glamping. Aan werkelijk alles is gedacht: er zijn zelfs wasknijpers om je kleren te drogen!

PETER RIJNSBERGEN

ANDERE OPTIES

SAFARITENT

Kamperen met de luxe van thuis. Dat kan in een van onze compleet ingerichte Safaritenten die van alle gemakken voorzien zijn. Vanaf een prachtig plekje op de camping kunt u genieten van een relaxte vakantie.

COMFORT KAMPEERPLAATS

Onze Comfort kampeerplaatsen langs het beekje 'Michelbach' zijn voorzien van alle aansluitingen zoals elektriciteit, wifi, water en afvoer. U kunt uw auto naast uw tent of caravan parkeren.

KAMPEERPLAATS – AUTOVRIJ

Onze autovrije kampeerplekken zijn ideaal voor gezinnen met kinderen die met de tent op pad gaan. Alle ruimte om te spelen en te relaxen. U kunt zelf een plekje uitzoeken op ons grote tentenveld (indien mogelijk).