SAFARITENT

Kamperen met de luxe van thuis

Kamperen met de luxe van thuis, dat kan in een van onze volledig ingerichte Safaritenten. Vanaf een prachtig plekje op de camping kunt u genieten van een relaxte vakantie waarbij u eigenlijk alleen uw kleding hoeft mee te nemen.

 

Kamperen in onze Safaritenten kunt u gerust ‘glamping’ noemen. Aan werkelijk alles is gedacht: tafels, stoelen, echte bedden, keukengerei, verlichting, verwarming en nog veel meer.

Onze Safaritenten zijn ingericht voor 6 personen (maximaal 4 volwassenen). Alle tenten hebben de beschikking over basisfaciliteiten als stromend water, afvoer, verlichting en wifi.

Natuurlijk staan er comfortabele bedden in het slaapgedeelte (een 2-persoons bed en 1 of 2 stapelbedden, allen met kussen en dekbed) en is de woonkamer compleet ingericht met tafel, stoelen, enzovoort. De keuken is voorzien van koelkast, gasfornuis, pannen, servies, bestek, enzovoort. Optioneel is het lakenpakket en een babystoel/bed. Kortom: alles voor een fijne vakantie is aanwezig.

Het enige wat u hoeft mee te nemen is uw kleding!

Helaas zijn onze Safaritenten minder toegankelijk voor mindervaliden, dit komt omdat de tenten op een grasveld staan. Ook zijn huisdieren in de Safaritenten niet toegestaan.

Alle huurprijzen voor 2018:

Maand
Prijs per week
Prijs per midweek
Prijs per weekend
maart
€ 225,-
€ 135,-
€ 135,-
april
€ 225,-
€ 135,-
€ 135,-
mei
€ 325,-
€ 180,-
€ 180,-
juni
€ 325,-
€ 180,-
€ 180,-
juli
€ 525,-
augustus
€ 525,-
september
€ 325,-
€ 180,-
€ 180,-
oktober
€ 225,-
€ 135,-
€ 135,-

Week: zaterdag – zaterdag, midweek: maandag – vrijdag, weekend: vrijdag-zondag. Aankomst na 14:00 uur, vertrek voor 11:00 uur (weekend 17:00 uur).

Kortingen voorseizoen en naseizoen zijn in de bovenstaande prijs verwerkt.

 

Borg: € 100,-

Schoonmaakkosten: € 45,- (optioneel)

Handdoekpakket: € 6,50 (optioneel)

Lakenpakket: € 10,-  per persoon (optioneel)

Kinderstoel + campingbedje € 10,- per boeking (optioneel)

 

Ontbijtservice in de tent: € 9,- per persoon (€ 5,- voor kinderen t/m 12 jaar), bij drukte kan de ontbijtservice als buffet in het restaurant worden aangeboden.


Reserveer zonder kosten uw Safaritent!


U ontvangt een bevestiging per e-mail, de reservering wordt definitief na ontvangst van uw aanbetaling.


Periode: (in de maanden juli en augustus zijn alleen boekingen per week mogelijk (zaterdag-zaterdag))Uw gegevens:
Reisgezelschap:

Extra's:
Eindschoonmaak
Babybed en stoel
Lakenpakket

Hoe heeft u ons gevonden?

Eventuele extra wensen/opmerkingen:

Vanaf € 225 per week

Kamperen met de luxe van een hotelkamer. Dát is echt glamping. Aan werkelijk alles is gedacht: er zijn zelfs wasknijpers om je kleren te drogen!

PETER RIJNSBERGEN

ANDERE OPTIES

SAFARITENT

Kamperen met de luxe van thuis. Dat kan in een van onze compleet ingerichte Safaritenten die van alle gemakken voorzien zijn. Vanaf een prachtig plekje op de camping kunt u genieten van een relaxte vakantie.

COMFORT KAMPEERPLAATS

Onze Comfort Kampeerplaatsen langs het beekje 'Michelbach' zijn voorzien van alle aansluitingen zoals water, elektriciteit en afvoer. U kunt uw auto naast uw tent of caravan parkeren.

KAMPEERPLAATS – AUTOVRIJ

Onze autovrije kampeerplekken zijn ideaal voor gezinnen met kinderen die met de tent op pad gaan. Alle ruimte om te spelen en te relaxen. U kunt zelf een plekje uitzoeken op ons grote tentenveld (indien mogelijk).