NATUUR KAMPEERPLAATS

Ruime plekken voor de échte kampeerder

Een plek midden in de natuur, geen auto’s, geen wifi, geen caravans…

Op een heuvel, direct aan de camping gelegen, zijn een 4-tal terrassen gecreëerd, ideaal voor de rustzoeker die niet terugschrikt voor een beetje primitiever kamperen. Natuurlijk kun je gebruik maken van alle luxe van de camping, maar even verderop bij je eigen tent merk je er niets van.

Zoek je eigen plekje op een van de vier terrassen op de heuvel, wil je wat beschut staan of lekker in de zon, het is allemaal mogelijk. Er worden een beperkt aantal tenten toegelaten op de heuvel, hierom is er altijd voldoende ruimte beschikbaar.

 

Deze plaatsen zijn ook beschikbaar voor jeugdgroepen, maar worden niet ‘gemixt’ verhuurd (geen natuurkampeerders en jeugdgroepen tegelijk).

Het wordt ’s nachts echt donker op de heuvel, zodat je kunt genieten van een prachtige sterrenhemel. Ook ligt er een zg. wissel nabij, waarover regelmatig wat wild voorbij komt.

 

De elektriciteitsaansluiting moet gedeeld worden met de andere kampeerders, er is gezamenlijk 16 ampere beschikbaar. Wij zorgen voor een ‘splitter’, je zorgt zelf voor voldoende verlengkabel. Het centrale watertappunt wordt uiteraard ook gedeeld met de andere kampeerders.

 

Op de heuvel is geen verlichting en de kampeerplekken zijn niet bereikbaar met de auto of motor. Fietsen kunnen wel mee naar boven genomen worden.

 

Voor het vervoer van kampeermateriaal en bagage is een kruiwagen beschikbaar en kan eventueel de hulp ingeroepen worden van de beheerders die met hun eigen aanhanger naar boven kunnen rijden.

 

De plaatsen zijn minder toegankelijk voor mindervaliden. Deze heuvel kan ook voor jeugdgroepen geboekt worden, natuurkamperen is in die periode niet mogelijk.

Kosten hoogseizoen (1 juli t/m 5 september): € 23,- per dag (inclusief 2 personen).
Speciale tarieven voor jeugdgroepen.

AANTREKKELIJKE TARIEVEN in het voor- en naseizoen:
1-3 t/m 25-4: € 19,-
26-4 t/m 30-6: € 21,-
6-9 t/m 31-10: € 19,-

Elektriciteit, water, afval, Wifi en douchen zijn natuurlijk bij de prijs inbegrepen. (Elektra tot 4 kWh per dag, hierna wordt 60 ct per kWh in rekening gebracht)

Extra personen (vanaf 13 jaar): € 7,50 per dag
Kinderen 3 t/m 12 jaar: € 5,- per dag
Kinderen tot 3 jaar: gratis
Extra tent (op de plaats): € 3,- per dag
Huisdier: € 3,- per dag


Reserveer zonder kosten uw kampeerplaats!


Als u het onderstaande formulier invult, reserveert u een kampeerplaats op onze camping. Wij gaan er vanuit dat u bij ons wilt verblijven voor de ingevulde periode. Wij berekenen geen reserveringskosten, maar vragen wel een aanbetaling. U ontvangt een bevestiging van uw reservering per e-mail.


Welk type kampeerplaats wilt u reserveren?

ComfortplaatsComfort+ plaatsNatuurkampeerplaatsTentplaatsTrekkersplaats

Periode:Uw gegevens:Reisgezelschap:
Huisdieren:

Kampeermiddel:

CaravanTentVouwwagenCamper

Afmetingen:

Hoe heeft u ons gevonden?

Eventuele extra wensen/opmerkingen:

Vanaf 19,- (2 personen)

(Speciale tarieven voor jeugdgroepen)

 

Profiteer van het laagseizoen:
tot 18% korting!

 

Reserveren zonder extra kosten!

 

Meer dan 2 weken kamperen?
1 dag gratis!

 

Kortingen worden automatisch berekend na boeking.
Maximaal 1 kortingsregeling per boeking.

 

ANDERE OPTIES

TREKKERS KAMPEERPLAATS

Speciaal voor hikers en bikers die zich te voet, met fiets, brommer of motor (of soortgelijk) verplaatsen, hebben we leuke plekjes beschikbaar om de tent op te slaan. Meestal in de buurt van andere hikers en bikers.

TENTPLAATS – AUTOVRIJ

Onze autovrije kampeerplekken zijn ideaal voor gezinnen met kinderen die met de tent op pad gaan. Alle tentplaatsen zijn afgebakend en hebben een eigen stroomaansluiting.

SAFARITENT

Kamperen met de luxe van thuis. Dat kan in een van onze compleet ingerichte Safaritenten die van alle gemakken voorzien zijn. Vanaf een mooi plekje op de camping kunt u genieten van een relaxte vakantie.