JEUGDGROEPEN

De mooiste plek voor jullie kamp

Ook jeugdgroepen zoals scholen, verenigingen, Scouting, Chiro, enzovoort kunnen bij ons terecht voor een (zomer-) kamp.

We hebben de beschikking over 3 vlakke terrassen (verschillende afmetingen) op een heuvel, iets afgescheiden van de camping.

Door onze ruime ervaring met jeugdkampen kunnen we jullie kamp tot een succes maken. Uiteraard gelden voor groepen aangepaste tarieven!

Jeugdgroepen zijn van harte welkom. De campingeigenaren hebben veel ervaring met jeugdgroepen en het organiseren van kampen, zij kunnen jullie met raad en daad bijstaan om het kamp tot een succes te maken. In overleg kan exclusief gebruik gemaakt worden van voorzieningen van de camping. Indien gewenst kunnen we bemiddelen bij uitstapjes en bijvoorbeeld inkoop van voedsel.

 

De daadwerkelijke afmetingen van de beschikbare ruimte wordt aangepast aan de groepsgrootte. Er is een elektriciteitsaansluiting beschikbaar. Het terrein en watertappunt kan gedeeld moeten worden met andere kampeerders (afhankelijk van de groepsgrootte).

Eventuele extra kosten:

  • Water: inclusief (fair use)
  • Elektriciteit: inclusief (fair use)
  • Douchen: inclusief (fair use)
  • Gebruik kampvuurplaats: inclusief (in overleg te plannen)
  • Gebruik tafels en banken: € 2,50 per set (1 tafel, 2 banken) per dag

Heb je nog vragen? Stuur ons een berichtje!Datum aankomst:

Datum vertrek:

Hoe heeft u ons gevonden?


€ 5,- per persoon per dag

ANDERE OPTIES

SAFARITENT

Kamperen met de luxe van thuis. Dat kan in een van onze compleet ingerichte Safaritenten die van alle gemakken voorzien zijn. Vanaf een prachtig plekje op de camping kunt u genieten van een relaxte vakantie.

KAMPEERPLAATS – AUTOVRIJ

Onze autovrije kampeerplekken zijn ideaal voor gezinnen met kinderen die met de tent op pad gaan. Alle ruimte om te spelen en te relaxen. U kunt zelf een plekje uitzoeken op ons grote tentenveld (indien mogelijk).

JEUGDGROEPEN / SCHOLEN

Ook jeugdgroepen zoals Scouting, Chiro, Verenigingen, Scholen, enzovoort kunnen bij ons terecht voor een (zomer-) kamp. We hebben een speciaal stukje van het kampeerterrein voor jullie gereserveerd.