COMFORT+ KAMPEERPLAATS

Een beetje meer Comfort

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze Comfortplus plaatsen liggen op verschillende velden. Ze bieden net iets meer dan een “Comfort” kampeerplek.

Allemaal zijn ze uiteraard voorzien van een elektriciteits-aansluiting, wifi, kraan en afvoer. Het gebruik van de douches, water en wifi is inclusief . Uw auto kunt u bij uw tent of caravan parkeren.

 

Let op: alleen de plaatsen op veld “De Eekhoorn” zijn geschikt voor minder validen. Twijfel? Bel ons even voor overleg, we denken graag met u mee.

 

De verschillende velden hebben elk hun eigen plus punten. Zo zijn er geschikte plaatsen speciaal voor campers of uw zwaardere caravan, is de plek extra groot, of is de ligging extra bijzonder!

Comfortplusplaatsen “Aan de Beek”

Midden door de camping loopt het lieflijke beekje Michelbach dwars door het kampeerterrein. Langs dit beekje hebben we mooiste kampeerplekken ingericht voor uw tent of caravan. Deze plaatsen hebben een 8 ampere elektriciteitsaansluiting en zijn 100-130 m2.

 

Een van de twee speeltuinen en de natuurlijke speelplaats bij ons beekje liggen op korte afstand en binnen enkele stappen bevindt u zich in een groot bosgebied. Kortom: de perfecte plek om van een relaxte vakantie te genieten.

 

Comfortplusplaats “De Eekhoorn”

Deze plaatsen zijn zeer geschikt voor uw zwaardere caravan of camper, door de hardere ondergrond. Natuurlijk voorzien van een eigen 16A elektriciteits-aansluiting, wifi, eigen kraan en eigen afvoer. Uw auto kunt u bij de caravan parkeren. Op een aantal van deze plekken is satellietontvangst (Astra 19.2 en 23.5) mogelijk.

Deze plaatsen zijn 80-90m2.

 

Deze plaatsen zijn ook ideaal voor als u wat slechter ter been bent of een makkelijk toegankelijke plek nodig hebt die niet ver van de ingang en het sanitair van de camping gelegen is.

 

Comfortplusplaats “De Wasbeer”

Aan de kant waar het stille dorpje Utscheid ligt, hebben we twee extra grote Comfortplusplaatsen voor u aangelegd. Met een afmeting van ruim 120 m2 is het hier heerlijk vakantie vieren!

Aan de overkant hiervan liggen de andere 4 Comfortplusplaatsen van dit veld. Deze plaatsen zijn lekker ruim (90-100 m2) en hier profiteer je optimaal van de zon!

Elke plek heeft een 16A elektriciteits-aansluiting, en natuurlijk een kraan en afvoer. 

Voorseizoen (7-4 tot 1-6)  25,00 per nacht

Middenseizoen (1-6 tot 1-7) 26,00 per nacht

Hoogseizoen ( 1-7 tot 3-9) 27,00 per nacht

Naseizoen ( 3-9 tot 30-11) 25,00 per nacht


Water, afvoer, afval, Wifi en douchen zijn natuurlijk bij de prijs inbegrepen. 

Extra personen (vanaf 13 jaar): € 7,50 per nacht
Kinderen 3 t/m 12 jaar: € 5,- per nacht
Kinderen tot 3 jaar: gratis
Extra tent (op de plaats): € 3,- per nacht
Huisdier: € 3,- per nacht

Elektriciteit: 1,50 per nacht


Reserveer zonder kosten uw kampeerplaats!


Als u het onderstaande formulier invult, reserveert u een kampeerplaats op onze camping. Wij gaan er vanuit dat u bij ons wilt verblijven voor de ingevulde periode. Wij berekenen geen reserveringskosten, maar vragen wel een aanbetaling. U ontvangt een bevestiging van uw reservering per e-mail.


Welk type kampeerplaats wilt u reserveren?

ComfortplaatsComfort+ plaatsNatuurkampeerplaatsTentplaatsTrekkersplaats

Periode:Uw gegevens:Reisgezelschap:
Huisdieren:

Kampeermiddel:

CaravanTentVouwwagenCamper

Afmetingen:

Hoe heeft u ons gevonden?

Eventuele extra wensen/opmerkingen:

 

Vanaf € 25,- (2 personen)

 

Profiteer van het laagseizoen:
tot 18% korting

 

Reserveren zonder extra kosten!

 

Drie weken kamperen?
21 nachten = 18 betalen!

 

Kortingen worden automatisch berekend na boeking.
Maximaal 1 kortingsregeling per boeking.

 

ANDERE OPTIES

TREKKERS KAMPEERPLAATS

Speciaal voor hikers en bikers die zich te voet, met fiets, brommer of motor (of soortgelijk) verplaatsen, hebben we leuke plekjes beschikbaar om de tent op te slaan. Meestal in de buurt van andere hikers en bikers.

COMFORT KAMPEERPLAATS

Onze Comfort kampeerplaatsen aan de voorkant van onze camping op het veld "De Wasbeer", zijn voorzien van alle aansluitingen zoals elektriciteit, wifi, water en afvoer. U kunt uw auto naast uw tent of caravan parkeren.

SAFARITENT

Kamperen met de luxe van thuis. Dat kan in een van onze compleet ingerichte Safaritenten die van alle gemakken voorzien zijn. Mét of zonder privé sanitair. Vanaf een mooi plekje op de camping kunt u genieten van een relaxte vakantie.