COMFORT+ KAMPEERPLAATS

Een beetje meer Comfort

Ook voor uw zwaardere caravan of grotere camper hebben wij geschikte plaatsen. Natuurlijk voorzien van een eigen 16A elektriciteits-aansluiting, wifi, eigen kraan en eigen afvoer. Uw auto kunt u bij de caravan parkeren. Op een aantal van deze plekken is satellietontvangst (Astra 19.2 en 23.5) mogelijk.

Deze plaatsen zijn ook ideaal voor als u wat slechter ter been bent of een makkelijk toegankelijke plek nodig hebt die niet ver van de ingang van de camping gelegen is.

Onze Comfort+ plaatsen bieden iets meer dan een ‘standaard’ kampeerplek. Elke plek ligt aan de verharde weg en is voorzien van alle aansluitingen zoals een eigen waterkraan, elektriciteit (16A) en eigen afvoer.

 

Het gebruik van de douches, water, wifi en elektriciteit (tot 4 kWh) is inclusief (fair use).

 

Onze Comfort+ plaatsen liggen aan een verharde weg. Hierdoor zijn deze plaatsen ook goed toegankelijk voor mindervaliden.

Kosten hoogseizoen (1 juli t/m 5 september): € 25,- per dag (inclusief 2 personen).

AANTREKKELIJKE TARIEVEN in het voor- en naseizoen:
1-3 t/m 25-4: € 22,-
26-4 t/m 30-6: € 24,-
6-9 t/m 31-10: € 22,-

Elektriciteit, water, afvoer, afval, Wifi en douchen zijn natuurlijk bij de prijs inbegrepen. (Elektra tot 4 kWh per dag, hierna wordt 60 ct per kWh in rekening gebracht)

Extra personen (vanaf 13 jaar): € 7,50 per dag
Kinderen 3 t/m 12 jaar: € 5,- per dag
Kinderen tot 3 jaar: gratis
Extra tent (op de plaats): € 3,- per dag
Huisdier: € 3,- per dag


Reserveer zonder kosten uw kampeerplaats!


Als u het onderstaande formulier invult, reserveert u een kampeerplaats op onze camping. Wij gaan er vanuit dat u bij ons wilt verblijven voor de ingevulde periode. Wij berekenen geen reserveringskosten, maar vragen wel een aanbetaling. U ontvangt een bevestiging van uw reservering per e-mail.


Welk type kampeerplaats wilt u reserveren?

ComfortplaatsComfort+ plaatsNatuurkampeerplaatsTentplaatsTrekkersplaats

Periode:Uw gegevens:Reisgezelschap:
Huisdieren:

Kampeermiddel:

CaravanTentVouwwagenCamper

Afmetingen:

Hoe heeft u ons gevonden?

Eventuele extra wensen/opmerkingen:

Vanaf € 22,- (2 personen)

 

Profiteer van het laagseizoen:
tot 18% korting!

 

Reserveren zonder extra kosten!

 

Meer dan 2 weken kamperen?
1 dag gratis!

 

Kortingen worden automatisch berekend na boeking.
Maximaal 1 kortingsregeling per boeking.

 

ANDERE OPTIES

NATUUR KAMPEERPLAATS

Een plek midden in de natuur, geen auto’s, geen wifi, geen caravans… ideaal voor de rustzoeker die niet terugschrikt voor een beetje primitiever kamperen onder de flonkerende sterrenhemel.

TREKKERS KAMPEERPLAATS

Speciaal voor hikers en bikers die zich te voet, met fiets, brommer of motor (of soortgelijk) verplaatsen, hebben we leuke plekjes beschikbaar om de tent op te slaan. Meestal in de buurt van andere hikers en bikers.

COMFORT+ KAMPEERPLAATS

Ook voor uw zwaardere caravan en grotere camper hebben wij er geschikte plaatsen. Natuurlijk voorzien van 16A elekta, eigen waterkraan en afvoer, op een stevige (gras) ondergrond.