COMFORT+ KAMPEERPLAATS

Een beetje meer Comfort

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze Comfortplus plaatsen liggen op verschillende velden. Ze bieden net iets meer dan een “Comfort” kampeerplek.

Allemaal zijn ze uiteraard voorzien van een elektriciteits-aansluiting, wifi, kraan en afvoer. Het gebruik van de douches, water, wifi en elektriciteit is inclusief (fair use). Uw auto kunt u bij uw tent of caravan parkeren.

 

Let op: alleen de plaatsen op veld “De Eekhoorn” zijn geschikt voor minder validen. Twijfel? Bel ons even voor overleg, we denken graag met u mee.

 

De verschillende velden hebben elk hun eigen plus punten. Zo zijn er geschikte plaatsen speciaal voor campers of uw zwaardere caravan, is de plek extra groot, of is de ligging extra bijzonder!

Comfortplusplaatsen “Aan de Beek”

Midden door de camping loopt het lieflijke beekje Michelbach dwars door het kampeerterrein. Langs dit beekje hebben we mooiste kampeerplekken ingericht voor uw tent of caravan. Deze plaatsen hebben een 8 ampere elektriciteitsaansluiting.

 

Een van de twee speeltuinen en de natuurlijke speelplaats bij ons beekje liggen op korte afstand en binnen enkele stappen bevindt u zich in een groot bosgebied. Kortom: de perfecte plek om van een relaxte vakantie te genieten.

 

Comfortplusplaats “De Eekhoorn”

Deze plaatsen zijn zeer geschikt voor uw zwaardere caravan of camper. Natuurlijk voorzien van een eigen 16A elektriciteits-aansluiting, wifi, eigen kraan en eigen afvoer. Uw auto kunt u bij de caravan parkeren. Op een aantal van deze plekken is satellietontvangst (Astra 19.2 en 23.5) mogelijk.

 

Deze plaatsen zijn ook ideaal voor als u wat slechter ter been bent of een makkelijk toegankelijke plek nodig hebt die niet ver van de ingang en het sanitair van de camping gelegen is.

 

Comfortplusplaats “De Wasbeer”

Aan de kant waar het stille dorpje Utscheid ligt, hebben we twee extra grote Comfortplusplaatsen voor u aangelegd. Deze plaatsen hebben een 16A elektriciteits-aansluiting, en natuurlijk eigen kraan en afvoer. Met een afmeting van ruim 120 m2 is het hier heerlijk vakantie vieren!

Vanaf 23, euro per dag.

Elektriciteit, water, afvoer, afval, Wifi en douchen zijn natuurlijk bij de prijs inbegrepen. (Elektra tot 4 kWh per dag, hierna wordt 60 ct per kWh in rekening gebracht)

Extra personen (vanaf 13 jaar): € 7,50 per dag
Kinderen 3 t/m 12 jaar: € 5,- per dag
Kinderen tot 3 jaar: gratis
Extra tent (op de plaats): € 3,- per dag
Huisdier: € 3,- per dag


Reserveer zonder kosten uw kampeerplaats!


Als u het onderstaande formulier invult, reserveert u een kampeerplaats op onze camping. Wij gaan er vanuit dat u bij ons wilt verblijven voor de ingevulde periode. Wij berekenen geen reserveringskosten, maar vragen wel een aanbetaling. U ontvangt een bevestiging van uw reservering per e-mail.


Welk type kampeerplaats wilt u reserveren?

ComfortplaatsComfort+ plaatsNatuurkampeerplaatsTentplaatsTrekkersplaats

Periode:Uw gegevens:Reisgezelschap:
Huisdieren:

Kampeermiddel:

CaravanTentVouwwagenCamper

Afmetingen:

Hoe heeft u ons gevonden?

Eventuele extra wensen/opmerkingen:

Vanaf € 23,- (2 personen)

 

Profiteer van het laagseizoen:
tot 18% korting

 

Reserveren zonder extra kosten!

 

Drie weken kamperen?
21 nachten = 18 betalen!

 

Kortingen worden automatisch berekend na boeking.
Maximaal 1 kortingsregeling per boeking.

 

ANDERE OPTIES

COMFORT KAMPEERPLAATS

Onze Comfort kampeerplaatsen aan de voorkant van onze camping op het veld "De Wasbeer", zijn voorzien van alle aansluitingen zoals elektriciteit, wifi, water en afvoer. U kunt uw auto naast uw tent of caravan parkeren.

TREKKERS KAMPEERPLAATS

Speciaal voor hikers en bikers die zich te voet, met fiets, brommer of motor (of soortgelijk) verplaatsen, hebben we leuke plekjes beschikbaar om de tent op te slaan. Meestal in de buurt van andere hikers en bikers.

SAFARITENT

Kamperen met de luxe van thuis. Dat kan in een van onze compleet ingerichte Safaritenten die van alle gemakken voorzien zijn. Mét of zonder privé sanitair. Vanaf een mooi plekje op de camping kunt u genieten van een relaxte vakantie.