COMFORT+ KAMPEERPLAATS

Een beetje meer Comfort

Ook voor uw zwaardere caravan of grotere camper hebben wij geschikte plaatsen. Natuurlijk voorzien van een eigen 16A elektriciteits-aansluiting, wifi, eigen kraan en eigen afvoer. Uw auto kunt u bij de caravan parkeren. Op een aantal van deze plekken is satellietontvangst (Astra 19.2 en 23.5) mogelijk.

Deze plaatsen zijn ook ideaal voor als u wat slechter ter been bent of een makkelijk toegankelijke plek nodig hebt die niet ver van de ingang van de camping gelegen is.

Comfortplusplaatsen “Aan de Beek”

Midden door de camping loopt het lieflijke beekje Michelbach dwars door het kampeerterrein. Langs dit beekje hebben we mooiste kampeerplekken ingericht voor uw tent of caravan. Deze plaatsen hebben een 8 ampere elektriciteitsaansluiting.

 

Een van de twee speeltuinen en de natuurlijke speelplaats bij de beek liggen op korte afstand en binnen enkele stappen bevindt u zich in een groot bosgebied. Kortom: de perfecte plek om van een relaxte vakantie te genieten.

 

Comfortplusplaats “De Eekhoorn”

Deze plaatsen zijn zeer geschikt voor uw zwaardere caravan of camper. Natuurlijk voorzien van een eigen 16A elektriciteits-aansluiting, wifi, eigen kraan en eigen afvoer. Uw auto kunt u bij de caravan parkeren. Op een aantal van deze plekken is satellietontvangst (Astra 19.2 en 23.5) mogelijk.

 

Deze plaatsen zijn ook ideaal voor als u wat slechter ter been bent of een makkelijk toegankelijke plek nodig hebt die niet ver van de ingang van de camping gelegen is.

 

Comfortplusplaats “De Wasbeer”

Aan de kant waar het stille dorpje Utscheid ligt, hebben we twee extra grote Comfortplusplaatsen voor u aangelegd. Deze plaatsen hebben een 16A elektriciteits-aansluiting, en natuurlijk eigen kraan en afvoer. Met een afmeting van ruim 120 m2 is het hier heerlijk vakantie vieren.

Kosten hoogseizoen: € 25,- tot 26,- per dag (inclusief 2 personen).

AANTREKKELIJK TARIEF in het voor- en naseizoen: € 23,- tot € 24,-.

Elektriciteit, water, afvoer, afval, Wifi en douchen zijn natuurlijk bij de prijs inbegrepen. (Elektra tot 4 kWh per dag, hierna wordt 60 ct per kWh in rekening gebracht)

Extra personen (vanaf 13 jaar): € 7,50 per dag
Kinderen 3 t/m 12 jaar: € 5,- per dag
Kinderen tot 3 jaar: gratis
Extra tent (op de plaats): € 3,- per dag
Huisdier: € 3,- per dag


Reserveer zonder kosten uw kampeerplaats!


Als u het onderstaande formulier invult, reserveert u een kampeerplaats op onze camping. Wij gaan er vanuit dat u bij ons wilt verblijven voor de ingevulde periode. Wij berekenen geen reserveringskosten, maar vragen wel een aanbetaling. U ontvangt een bevestiging van uw reservering per e-mail.


Welk type kampeerplaats wilt u reserveren?

ComfortplaatsComfort+ plaatsNatuurkampeerplaatsTentplaatsTrekkersplaats

Periode:Uw gegevens:Reisgezelschap:
Huisdieren:

Kampeermiddel:

CaravanTentVouwwagenCamper

Afmetingen:

Hoe heeft u ons gevonden?

Eventuele extra wensen/opmerkingen:

Vanaf € 23,- (2 personen)

 

Profiteer van het laagseizoen:
tot 18% korting!

 

Reserveren zonder extra kosten!

 

Meer dan 2 weken kamperen?
1 dag gratis!

 

Kortingen worden automatisch berekend na boeking.
Maximaal 1 kortingsregeling per boeking.

 

ANDERE OPTIES

SAFARITENT

Kamperen met de luxe van thuis. Dat kan in een van onze compleet ingerichte Safaritenten die van alle gemakken voorzien zijn. Vanaf een mooi plekje op de camping kunt u genieten van een relaxte vakantie.

NATUUR KAMPEERPLAATS

Een plek midden in de natuur, geen auto’s, geen wifi, geen caravans… ideaal voor de rustzoeker die niet terugschrikt voor een beetje primitiever kamperen onder de flonkerende sterrenhemel.

TENTPLAATS – AUTOVRIJ

Onze autovrije kampeerplekken zijn ideaal voor gezinnen met kinderen die met de tent op pad gaan. Alle tentplaatsen zijn afgebakend en hebben een eigen stroomaansluiting.