COMFORT KAMPEERPLAATS

Alle comfort bij uw tent of caravan

Midden door de camping loopt het lieflijke beekje Michelbach dwars door het kampeerterrein. Langs dit beekje hebben we mooiste kampeerplekken ingericht voor uw tent of caravan.

Een van de twee speeltuinen en de speelplekken in de beek liggen op korte afstand en binnen enkele stappen bevindt u zich in een groot bosgebied. Kortom: de perfecte plek om van een relaxte vakantie te genieten.

Onze Comfort Kampeerplaatsen bieden meer dan een ‘standaard’ kampeerplek. Naast de mooie ligging is elke plek voorzien van alle aansluitingen zoals water, elektriciteit en afvoer. Deze plaatsen staan ’s ochtends in de schaduw (lekker wakker worden) en vanaf een uur of 11 kunt u van de zon genieten. Een comfortplaats is ongeveer 100 m2, u kunt uw auto bij uw tent of caravan parkeren.

 

Het gebruik van de douches, water, wifi en elektriciteit (10A) is inclusief (fair use).

Onze Comfortplaatsen liggen op een grasveld, hierdoor kunnen de plaatsen minder toegankelijk zijn voor mindervaliden.

Huurprijs: € 20,- per dag (inclusief 2 personen).
Alleengaanden: 30% korting.

 

Extra personen (vanaf 13 jaar): € 7,50 per dag
Kinderen 4 t/m 12 jaar: € 5,- per dag
Kinderen tot 3 jaar: gratis
Huisdier: € 3,- per dag

 

Ontbijtservice in de tent of caravan: € 9,- per persoon (€ 5,- voor kinderen t/m 12 jaar), bij drukte kan de ontbijtservice in het restaurant als buffet worden aangeboden.


Reserveer zonder kosten uw kampeerplaats!


U ontvangt een bevestiging van uw reservering per e-mail.


Welk type kampeerplaats wilt u reserveren?

ComfortplaatsXL-plaatsCamperplaatsTentplaatsMotor-/fiets-/wandelplaats

Periode:Uw gegevens:Reisgezelschap:
Huisdieren:

Kampeermiddel:

CaravanTentVouwwagenCamper

Afmetingen:

Hoe heeft u ons gevonden?

Eventuele extra wensen/opmerkingen:

€ 20,- (2 personen)

Profiteer van het laagseizoen:
tot 15% korting!
Meer dan 2 weken kamperen? 1 dag gratis!

(Kortingen worden automatisch berekend na boeking en zullen in de bevestiging vermeld worden. Maximaal 2 kortingsregelingen kunnen per boeking gecombineerd worden).

ANDERE OPTIES

CAMPERPLAATS

Voor uw camper zijn speciale plekken ingericht waar u gemakkelijk kunt manoeuvreren en kamperen op een vlakke ondergrond. En als u even weg bent houden we het plaatsje voor u vrij.

KAMPEERPLAATS – AUTOVRIJ

Onze autovrije kampeerplekken zijn ideaal voor gezinnen met kinderen die met de tent op pad gaan. Alle ruimte om te spelen en te relaxen. U kunt zelf een plekje uitzoeken op ons grote tentenveld (indien mogelijk).

CARAVANPLAATS – XL

Ook voor uw grotere caravan zijn er geschikte plaatsen. Natuurlijk voorzien van een 16A elektriciteitsaansluiting, water en afvoer, ook is er genoeg plek voor een extra tentje voor de kinderen.