COMFORT KAMPEERPLAATS

Alle comfort bij uw tent of caravan


Aan de voorkant van onze camping, waar u het kleine dorpje Utscheid in kunt lopen liggen onze nieuwe Comfort plaatsen, aan een verhard straatje. Hier kunt u het échte camping leven ervaren; gezellig samen genieten!

 

Een speelveld en één van de twee speeltuintjes liggen vlakbij. En binnen enkele stappen bevindt u zich in de heuvels van de mooie Eifel. Kortom: de perfecte plek om van een gezellige vakantie te genieten.

Onze Comfort Kampeerplaatsen bieden meer dan een ‘standaard’ kampeerplek. Naast de mooie ligging is elke plek voorzien van alle aansluitingen zoals water, elektriciteit, afvoer en natuurlijk heeft de wifi een goed bereik. De comfortplaatsen zijn 80 tot 100 m2 en liggen allemaal op het veld “De Wasbeer”(zie plattegrond). U kunt uw auto bij uw tent of caravan parkeren.

 

Het gebruik van de douches, water, wifi en elektriciteit (16A) is inclusief (fair use). Onze Comfortplaatsen liggen aan het begin van onze camping, hierdoor kunnen de plaatsen minder toegankelijk zijn voor mindervaliden.

Vanaf 21,- euro per dag.

Elektriciteit, water, afvoer, afval, wifi en douchen is natuurlijk bij de prijs inbegrepen.
(Elektra tot 4 kWh per dag, hierna wordt 60 ct per kWh in rekening gebracht).

Extra personen (vanaf 13 jaar): € 7,50 per dag
Kinderen 3 t/m 12 jaar: € 5,- per dag
Kinderen tot 3 jaar: gratis
Extra tent (op de plaats): € 3,- per dag
Huisdier: € 3,- per dag


Reserveer zonder kosten uw kampeerplaats!


Als u het onderstaande formulier invult, reserveert u een kampeerplaats op onze camping. Wij gaan er vanuit dat u bij ons wilt verblijven voor de ingevulde periode. Wij berekenen geen reserveringskosten, maar vragen wel een aanbetaling. U ontvangt een bevestiging van uw reservering per e-mail.


Welk type kampeerplaats wilt u reserveren?

ComfortplaatsComfort+ plaatsNatuurkampeerplaatsTentplaatsTrekkersplaats

Periode:Uw gegevens:Reisgezelschap:
Huisdieren:

Kampeermiddel:

CaravanTentVouwwagenCamper

Afmetingen:

Hoe heeft u ons gevonden?

Eventuele extra wensen/opmerkingen:

Vanaf € 21,- (2 personen)

 

Profiteer van het laagseizoen!

 

Reserveren zonder extra kosten

 

Drie weken kamperen?
21 nachten = 18 betalen!

 

Kortingen worden automatisch berekend na boeking.
Maximaal 1 kortingsregeling per boeking.

 

ANDERE OPTIES

SAFARITENT

Kamperen met de luxe van thuis. Dat kan in een van onze compleet ingerichte Safaritenten die van alle gemakken voorzien zijn. Mét of zonder privé sanitair. Vanaf een mooi plekje op de camping kunt u genieten van een relaxte vakantie.

TREKKERS KAMPEERPLAATS

Speciaal voor hikers en bikers die zich te voet, met fiets, brommer of motor (of soortgelijk) verplaatsen, hebben we leuke plekjes beschikbaar om de tent op te slaan. Meestal in de buurt van andere hikers en bikers.

COMFORT+ KAMPEERPLAATS

Onze Comfortplus plaatsen liggen op verschillende velden, zo is er altijd wat te kiezen! Elk veld heeft zijn eigen pluspunten, zoals de ligging aan ons beekje, een extra grote plaats of plaatsen geschikt voor uw zwaardere caravan of camper.