CARAVANPLAATS XL

Voldoende ruimte voor de grote(re) caravans

Ook voor uw grotere caravan hebben wij geschikte plaatsen. Natuurlijk voorzien van een 16A elektriciteitsaansluiting, water en afvoer. Uw auto kunt u bij de caravan parkeren.

Deze plaatsen zijn ook ideaal voor als u wat meer ruimte nodig heeft, bijvoorbeeld om een afgesloten ruimte te maken voor uw huisdier of een tentje naast de caravan wilt plaatsen voor de kinderen.

Onze Caravanplaatsen XL bieden meer dan een ‘standaard’ kampeerplek en zijn minimaal 12 meter breed. Elke plek ligt aan de verharde weg en is voorzien van alle aansluitingen zoals water, elektriciteit (16A) en afvoer. U kunt uw auto bij uw caravan parkeren en er is zelfs nog plek voor een tentje voor de kids.

 

Het gebruik van de douches, water, wifi en elektriciteit (tot 4 KwH) is inclusief (fair use).

Onze Caravanplaatsen XL liggen aan een verharde weg. Hierdoor zijn deze plaatsen ook goed toegankelijk voor mindervaliden.

Huurprijs: € 22,50 per dag (inclusief 2 personen).
Alleengaanden: 30% korting.

 

Extra persoon (vanaf 13 jaar): € 7,50 per dag
Kinderen 4 t/m 12 jaar: € 5,- per dag
Kinderen tot 3 jaar: gratis
Huisdier: € 3,- per dag

 

Elektriciteit is inclusief tot 4 kWh per dag, hierna wordt 60 ct per kWh in rekening gebracht.

 

Ontbijtservice in de caravan: € 9,- per persoon (€ 5,- voor kinderen t/m 12 jaar), bij drukte kan de ontbijtservice als buffet in het restaurant worden aangeboden.


Reserveer zonder kosten uw kampeerplaats!


U ontvangt een bevestiging van uw reservering per e-mail.


Welk type kampeerplaats wilt u reserveren?

ComfortplaatsXL-plaatsCamperplaatsTentplaatsMotor-/fiets-/wandelplaats

Periode:Uw gegevens:Reisgezelschap:
Huisdieren:

Kampeermiddel:

CaravanTentVouwwagenCamper

Afmetingen:

Hoe heeft u ons gevonden?

Eventuele extra wensen/opmerkingen:

€ 22,50 per dag
(2 personen)

Profiteer van het laagseizoen: tot 15% korting!
Meer dan 2 weken kamperen? 1 dag gratis!

(Kortingen worden automatisch berekend na boeking en zullen in de bevestiging vermeld worden. Maximaal 2 kortingsregelingen kunnen per boeking gecombineerd worden).

ANDERE OPTIES

CARAVANPLAATS – XL

Ook voor uw grotere caravan zijn er geschikte plaatsen. Natuurlijk voorzien van een 16A elektriciteitsaansluiting, water en afvoer, ook is er genoeg plek voor een extra tentje voor de kinderen.

JEUGDGROEPEN / SCHOLEN

Ook jeugdgroepen zoals Scouting, Chiro, Verenigingen, Scholen, enzovoort kunnen bij ons terecht voor een (zomer-) kamp. We hebben een speciaal stukje van het kampeerterrein voor jullie gereserveerd.

KAMPEERPLAATS – AUTOVRIJ

Onze autovrije kampeerplekken zijn ideaal voor gezinnen met kinderen die met de tent op pad gaan. Alle ruimte om te spelen en te relaxen. U kunt zelf een plekje uitzoeken op ons grote tentenveld (indien mogelijk).