CARAVANPLAATS XL

Voldoende ruimte voor de grote(re) caravans

Ook voor uw grotere caravan hebben wij geschikte plaatsen. Natuurlijk voorzien van een 16A elektriciteitsaansluiting, wifi, water en afvoer. Uw auto kunt u bij de caravan parkeren. Op deze plekken is satellietontvangst (Astra 19.2 en 23.5) mogelijk.

Deze plaatsen zijn ook ideaal voor als u wat meer ruimte nodig heeft, bijvoorbeeld om een afgesloten ruimte te maken voor uw huisdier of een tentje naast de caravan wilt plaatsen voor de kinderen.

Onze Caravanplaatsen XL bieden meer dan een ‘standaard’ kampeerplek en zijn minimaal 12 meter breed. Elke plek ligt aan de verharde weg en is voorzien van alle aansluitingen zoals water, elektriciteit (16A) en afvoer. U kunt uw auto bij uw caravan parkeren en er is zelfs nog plek voor een tentje voor de kids.

 

Het gebruik van de douches, water, wifi en elektriciteit (tot 4 KwH) is inclusief (fair use).

 

Onze Caravanplaatsen XL liggen aan een verharde weg. Hierdoor zijn deze plaatsen ook goed toegankelijk voor mindervaliden.

Huurprijs hoogseizoen: € 23,- per dag (inclusief 2 personen).

AANTREKKELIJKE TARIEVEN in het voor- en naseizoen:
1-1 t/m 25-4: € 20,-
26-4 t/m 30-6: € 21,50
1-9 t/m 31-12: € 20,-

Elektriciteit, water, afvoer, afval, Wi-Fi en douchen is natuurlijk bij de prijs inbegrepen. (Elektra tot 4 kWh per dag, hierna wordt 60 ct per kWh in rekening gebracht)

Extra personen (vanaf 13 jaar): € 7,50 per dag
Kinderen 4 t/m 12 jaar: € 5,- per dag
Kinderen t/m 3 jaar: gratis
Extra tent (op de plaats): € 3,- per dag
Huisdier: € 3,- per dag


Reserveer zonder kosten uw kampeerplaats!


U ontvangt een bevestiging van uw reservering per e-mail.


Welk type kampeerplaats wilt u reserveren?

ComfortplaatsXL-plaatsCamperplaatsTentplaatsMotor-/fiets-/wandelplaats

Periode:Uw gegevens:Reisgezelschap:
Huisdieren:

Kampeermiddel:

CaravanTentVouwwagenCamper

Afmetingen:

Hoe heeft u ons gevonden?

Eventuele extra wensen/opmerkingen:

Vanaf € 20,- (2 personen)

Profiteer van het laagseizoen:
tot 19% korting!
Reserveren zonder kosten!
Meer dan 2 weken kamperen? 1 dag gratis!

(Kortingen worden automatisch berekend na boeking en zullen in de bevestiging vermeld worden. Maximaal 1 kortingsregeling per boeking).

ANDERE OPTIES

COMFORT KAMPEERPLAATS

Onze Comfort kampeerplaatsen langs het beekje 'Michelbach' zijn voorzien van alle aansluitingen zoals elektriciteit, wifi, water en afvoer. U kunt uw auto naast uw tent of caravan parkeren.

CARAVANPLAATS – XL

Ook voor uw grotere caravan zijn er geschikte plaatsen. Natuurlijk voorzien van een 16A elektriciteitsaansluiting, wifi, water en afvoer, en is er plek voor een extra tentje voor de kinderen.

KAMPEERPLAATS – AUTOVRIJ

Onze autovrije kampeerplekken zijn ideaal voor gezinnen met kinderen die met de tent op pad gaan. Alle ruimte om te spelen en te relaxen. U kunt zelf een plekje uitzoeken op ons grote tentenveld (indien mogelijk).