CARAVANPLAATS XL

Voldoende ruimte voor de grote(re) caravans

Ook voor uw grotere caravan hebben wij geschikte plaatsen. Natuurlijk voorzien van een 16A elektriciteitsaansluiting, wifi, water en afvoer. Uw auto kunt u bij de caravan parkeren. Op deze plekken is satellietontvangst (Astra 19.2 en 23.5) mogelijk.

Deze plaatsen zijn ook ideaal voor als u wat meer ruimte nodig heeft, bijvoorbeeld om een afgesloten ruimte te maken voor uw huisdier of een tentje naast de caravan wilt plaatsen voor de kinderen.

Onze Caravanplaatsen XL bieden meer dan een ‘standaard’ kampeerplek en zijn minimaal 12 meter breed. Elke plek ligt aan de verharde weg en is voorzien van alle aansluitingen zoals water, elektriciteit (16A) en afvoer. U kunt uw auto bij uw caravan parkeren en er is zelfs nog plek voor een tentje voor de kids.

 

Het gebruik van de douches, water, wifi en elektriciteit (tot 4 KwH) is inclusief (fair use).

 

Onze Caravanplaatsen XL liggen aan een verharde weg. Hierdoor zijn deze plaatsen ook goed toegankelijk voor mindervaliden.

Huurprijs hoogseizoen: € 23,- per dag (inclusief 2 personen).

AANTREKKELIJKE TARIEVEN in het voor- en naseizoen:
1-1 t/m 25-4: € 20,-
26-4 t/m 30-6: € 21,50
1-9 t/m 31-12: € 20,-

Elektriciteit, water, afvoer, afval, Wi-Fi en douchen is natuurlijk bij de prijs inbegrepen. (Elektra tot 4 kWh per dag, hierna wordt 60 ct per kWh in rekening gebracht)

Extra personen (vanaf 13 jaar): € 7,50 per dag
Kinderen 4 t/m 12 jaar: € 5,- per dag
Kinderen t/m 3 jaar: gratis
Extra tent (op de plaats): € 3,- per dag
Huisdier: € 3,- per dag


Reserveer zonder kosten uw kampeerplaats!


Als u het onderstaande formulier invult, reserveert u een kampeerplaats op onze camping. Wij gaan er vanuit dat u bij ons wilt verblijven voor de ingevulde periode. Wij berekenen geen reserveringskosten, maar vragen wel een aanbetaling. U ontvangt een bevestiging van uw reservering per e-mail.


Welk type kampeerplaats wilt u reserveren?

ComfortplaatsXL-plaatsCamperplaatsTentplaatsMotor-/fiets-/wandelplaats

Periode:Uw gegevens:Reisgezelschap:
Huisdieren:

Kampeermiddel:

CaravanTentVouwwagenCamper

Afmetingen:

Hoe heeft u ons gevonden?

Eventuele extra wensen/opmerkingen:

Vanaf € 20,- (2 personen)

Profiteer van het laagseizoen:
tot 18% korting!
Reserveren zonder kosten!
Meer dan 2 weken kamperen? 1 dag gratis!

(Kortingen worden automatisch berekend na boeking en zullen in de bevestiging vermeld worden. Maximaal 1 kortingsregeling per boeking).

ANDERE OPTIES

SAFARITENT

Kamperen met de luxe van thuis. Dat kan in een van onze compleet ingerichte Safaritenten die van alle gemakken voorzien zijn. Vanaf een prachtig plekje op de camping kunt u genieten van een relaxte vakantie.

CAMPERPLAATS – XB

Voor uw camper zijn speciale plekken ingericht waar u gemakkelijk kunt manoeuvreren en kamperen op een vlakke, stevige ondergrond van gras. En als u even weg bent houden we het plaatsje voor u vrij.

CARAVANPLAATS – XL

Ook voor uw grotere caravan zijn er geschikte plaatsen. Natuurlijk voorzien van een 16A elektriciteitsaansluiting, wifi, water en afvoer, en is er plek voor een extra tentje voor de kinderen.