KAMPEERPLAATS - AUTOVRIJ

De mooiste plekjes voor uw tent

tent_fam1Onze autovrije kampeerplekken zijn ideaal voor gezinnen met kinderen die met de tent op pad gaan. Alle ruimte om te spelen en te relaxen.

 

Langs het tentenveld loopt het lieflijke beekje Michelbach. Langs het beekje hebben we de mooiste plekjes voor uw tent gecreëerd. Een van de twee speeltuinen en de speelplekken in de beek liggen op korte afstand en binnen enkele stappen bevind u zich in een groot bosgebied. Kortom: de perfecte plek om van een relaxte vakantie te genieten.

Indien mogelijk kunt u zelf een plekje uitzoeken op ons grote tentenveld. Wilt u lekker dicht bij de sanitaire voorzieningen en de speeltuin of een wat rustiger plekje, ietsje verderop? Alles is mogelijk.

 

Deze plaatsen staan ’s avonds in de schaduw (lekker voor het slapen). Vanaf een uur of 9 tot een uur of 7 kunt u van de zon genieten. U kunt uw auto even verderop parkeren.

 

Natuurlijk kunt u gebruik maken van een eigen elektriciteitsaansluiting. Over het terrein verspreid staan verschillende waterkranen. Het gebruik van de douches, water, wifi en elektriciteit is in de prijs inbegrepen (fair use).

Onze autovrije kampeerplaatsen liggen op een grasveld, hierdoor kunnen de plaatsen minder toegankelijk zijn voor mindervaliden.

Huurprijs: € 18,50 per dag (inclusief 2 personen).

Alleengaanden: 30% korting.

 

Extra personen (vanaf 13 jaar): € 7,50 per dag

Kinderen 4 t/m 12 jaar: € 5,- per dag

Kinderen t/m 3 jaar: gratis

Huisdier: € 3,- per dag

 

Ontbijtservice in de tent: € 9,- per persoon (€ 5,- voor kinderen t/m 12 jaar), bij drukte kan de ontbijtservice als buffet in het restaurant worden aangeboden.


Reserveer zonder kosten uw kampeerplaats!


U ontvangt een bevestiging van uw reservering per e-mail.


Welk type kampeerplaats wilt u reserveren?

ComfortplaatsXL-plaatsCamperplaatsTentplaatsMotor-/fiets-/wandelplaats

Uw gegevens:

Periode:Reisgezelschap:
Huisdieren:

Kampeermiddel:

CaravanTentVouwwagenCamper

Afmetingen:

Hoe heeft u ons gevonden?

Eventuele extra wensen/opmerkingen:

€ 18,50
(2 personen)

Profiteer van het voorseizoen: tot 15% korting!
Vroegboekkorting: tot 10% goedkoper!
Meer dan 2 weken kamperen? 1 dag gratis!

(Kortingen worden automatisch berekend na boeking en zullen in de bevestiging vermeld worden. Maximaal 2 kortingsregelingen kunnen per boeking gecombineerd worden).

ANDERE OPTIES

COMFORT KAMPEERPLAATS

Onze Comfort Kampeerplaatsen langs het beekje 'Michelbach' zijn voorzien van alle aansluitingen zoals water, elektriciteit en afvoer. U kunt uw auto naast uw tent of caravan parkeren.

CAMPERPLAATS

Voor uw camper zijn speciale plekken ingericht waar u gemakkelijk kunt manoeuvreren en kamperen op een vlakke ondergrond. En als u even weg bent houden we het plaatsje voor u vrij.

JEUGDGROEPEN / SCHOLEN

Ook jeugdgroepen zoals Scouting, Giro, Verenigingen, Scholen, enzovoort kunnen bij ons terecht voor een (zomer-) kamp. We hebben een speciaal stukje van het kampeerterrein voor jullie gereserveerd.

         - Impressum