KAMPEERPLAATS - AUTOVRIJ

De mooiste plekjes voor uw tent

tent_fam1Onze autovrije kampeerplekken zijn ideaal voor gezinnen met kinderen die met de tent op pad gaan. Alle ruimte om te spelen en te relaxen.

 

Langs het tentenveld loopt het lieflijke beekje Michelbach en hebben we de mooiste plekjes voor uw tent gecreëerd. Een van de twee speeltuinen en de speelplekken in de beek liggen op korte afstand en binnen enkele stappen bevindt u zich in een groot bosgebied. Kortom: de perfecte plek om van een relaxte vakantie te genieten.

Indien mogelijk kunt u zelf een plekje uitzoeken op ons grote tentenveld. Wilt u lekker dicht bij de sanitaire voorzieningen en de speeltuin of een wat rustiger plekje, ietsje verderop? Alles is mogelijk.

 

Deze plaatsen staan ’s avonds in de schaduw (lekker voor het slapen). Vanaf een uur of 9 tot een uur of 7 kunt u van de zon genieten. U kunt uw auto even verderop parkeren.

 

Natuurlijk kunt u gebruik maken van een eigen elektriciteitsaansluiting. Over het terrein verspreid staan verschillende waterkranen. Het gebruik van de douches, water, wifi en elektriciteit is in de prijs inbegrepen (fair use).

 

Onze autovrije kampeerplaatsen liggen op een grasveld, hierdoor kunnen de plaatsen minder toegankelijk zijn voor mindervaliden.

Huurprijs hoogseizoen: € 20,- (grotere plaats) of € 18,50 (kleinere plaats).

AANTREKKELIJKE TARIEVEN in het voor- en naseizoen:
1-1 t/m 25-4: € 17,50 / € 16,-
26-4 t/m 30-6: € 18,50 / € 17,-
1-9 t/m 31-12: € 17,50 / € 16,-

Elektriciteit, water, afvoer, afval, wifi en douchen is natuurlijk bij de prijs inbegrepen. (Elektra tot 4 kWh per dag, hierna wordt 60 ct per kWh in rekening gebracht)

Extra personen (vanaf 13 jaar): € 7,50 per dag
Kinderen 4 t/m 12 jaar: € 5,- per dag
Kinderen t/m 3 jaar: gratis
Extra tent (op de plaats): € 3,- per dag
Huisdier: € 3,- per dag


Reserveer zonder kosten uw kampeerplaats!


Als u het onderstaande formulier invult, reserveert u een kampeerplaats op onze camping. Wij gaan er vanuit dat u bij ons wilt verblijven voor de ingevulde periode. Wij berekenen geen reserveringskosten, maar vragen wel een aanbetaling. U ontvangt een bevestiging van uw reservering per e-mail.


Welk type kampeerplaats wilt u reserveren?

ComfortplaatsXL-plaatsCamperplaatsTentplaatsMotor-/fiets-/wandelplaats

Periode:Uw gegevens:Reisgezelschap:
Huisdieren:

Kampeermiddel:

CaravanTentVouwwagenCamper

Afmetingen:

Hoe heeft u ons gevonden?

Eventuele extra wensen/opmerkingen:

Vanaf € 16,- (2 personen)

Profiteer van het laagseizoen:
tot 18% korting!
Meer dan 2 weken kamperen? 1 dag gratis!
Reserveren zonder kosten!

(Kortingen worden automatisch berekend na boeking en zullen in de bevestiging vermeld worden. Maximaal 1 kortingsregeling per boeking).

ANDERE OPTIES

KAMPEERPLAATS – AUTOVRIJ

Onze autovrije kampeerplekken zijn ideaal voor gezinnen met kinderen die met de tent op pad gaan. Alle ruimte om te spelen en te relaxen. U kunt zelf een plekje uitzoeken op ons grote tentenveld (indien mogelijk).

CARAVANPLAATS – XL

Ook voor uw grotere caravan zijn er geschikte plaatsen. Natuurlijk voorzien van een 16A elektriciteitsaansluiting, wifi, water en afvoer, en is er plek voor een extra tentje voor de kinderen.

COMFORT KAMPEERPLAATS

Onze Comfort kampeerplaatsen langs het beekje 'Michelbach' zijn voorzien van alle aansluitingen zoals elektriciteit, wifi, water en afvoer. U kunt uw auto naast uw tent of caravan parkeren.